Fordeler med skinnsofaer

Å handle ny sofa er en stor avgjørelse. Det finnes bokstavelig talt hundrevis av forskjellige typer, stiler og møbeltrekk. Er du ute etter en sofa av høy kvalitet, som du kan leve med i tiårene som kommer, er det desto viktigere å ikke «handle feil». Vi i HomeLiving har stor forståelse for at valgmulighetene kan føles litt overveldende. Her har du noen fordeler ved skinnsofaer som kan hjelpe deg med avgjørelsen. Finn det møbel som passer deg, din familie og ditt hjem best.

Her ser du noen av de sofaene vi kan tilby 🙂

Denne bildekrusellen krever javaskript.

HYPOALLERGI:
Siden skinnsofaer ikke tar til seg støvmidd, dyrehår og pollen i samme grad som stoffsofaer, er disse gjerne et bedre alternativ for allergikere.

STIL:
Skinnsofaer har et fasjonabelt preg som vanskelig lar seg gjenskape med stoffsofaer. Ta Chesterfield for eksempel. Det er veldig tradisjonelle sofaer, men som en tommelfingerregel holder de seg både mer trendy og tidløse enn stoffsofaer i lignende klasse. Er du ute etter en tidsriktig og moderne stil, har skinnsofaer en tendens til å ivareta dette bedre over tid.

VEDLIKEHOLD:
Skinn er veldig lett å rengjøre. Er uhellet ute lar matsøl seg lett tørkes opp, og sofaen lar seg enkelt vaskes med en lett fuktet klut. Ellers klarer skinnsofaer seg med en lett vask og skinnbehandling et par ganger i året. Stoffsofaer må derimot støvsuges og vaskes regelmessig. Det er derfor lurt å tenke på hva slags sofa som passer din livsstil og rutiner best. Pass på at skinnsofaer ikke står plassert i direkte sollys dagen lang.

TRENGER DU MER INFORMASJON?

Ikke nøl med å ta kontakt på telefon 95725844, eller kom og besøk vårt utstillingsrom i Skiptvet for en nærmere kikk på vårt utsøkte utvalg. Her kan du prøvesitte ulike modeller og få hjelp av Christian med å velge ut ditt nye blikkfang til hjemmet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *